Dijous, Juny 13, 2013 - 10:00
Conveni amb la Universitat Jaume I

L'Ajuntament de Forcall ha signat un conveni en la Universitat Jaume I per a propiciar el desenvolupament de projectes d'interès comú en règim de col·laboració, la qual consistirà en:
. prestar suport i potenciar activitats de dinamització sociocultural i formativa en Forcall.
- potenciar el desenvolupament integral de l'espai rural per aconseguir un millor equilibri del territori.
- prestar-se assessorament mutu i desenvolupar conjuntament projectes i programes de col·laboració en qüestions relacionades amb l'activitat de les dues entitats.
- portar a terme les accions que siguen considerades d'interès mutu.

La primera actuació serà l'acompanyament en el projecte " Recuperació del passat com a ferramenta de futur" , que serà tutoritzat pel Programa d'Acompanyament a Iniciatives Socioculturals en el món rural, que està dins del Programa d'Extensió Universitària i que pretén recuperar la memòria històrica de la localitat i ficar en valor coneixements lligats en la gastronomia, l'agricultura, l'aprofitament agrari i forestal ..... El projecte té una important vessant de participació ciutadana contribuint a dinamitzar a la població.

A la signatura del conveni, junt a Santiago Perez, Alcalde de Forcall i Vicent Climent i Jordà, Rector de la Universitat Jaume I van estar el Prof. Wenceslao Rambla Zaragoza, vicerector de Cultura i Extensió Universitària i Albert Lopez Monfort cap del Servei d'Activitats Socioculturals.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal